Tjänster

Suzeyenc är en firma som sysslar med dekorationsmåleri. Jag målar alla slags motiv direkt på vägg. Jag både inreder, målar och gör om rum. Jag vänder mig både till privatkunder och företag, med förkärlek till alla rum där barn vistas. Jag erbjuder allt ifrån helhetslösningar till mindre men alltid unika motiv. Kontakt mig gärna för gratis konsultation i ert hem eller i det rum som ska göras om.

Jag börjar med ett hembesök i det rummet som ska göras om. Vid detta möte vill jag samtala med alla parter oavsett om det är en uppdragsgivare för ett företag, föräldrar eller barn, för att på bästa sätt utröna behoven. Vad har ni för idéer och tankar om motiv, teman och färger? Vad finns det för behov? Vilka funktioner ska finnas i rummet? Vad drömmer barnen om? Vad är föräldrarna villiga att göra? Finns det några specifika krav vad det gäller barnsäkerhet eller pedagogik? Vad finns det för budget och vad kan jag erbjuda inom ramen för den? Finns det några tidsramar och hur gör vi med min access till rummet? Detta är början på en kreativ process och jag får oftast idéer och inspiration direkt på plats, vilka jag delger er. På så sätt får ni en inblick i utformandet av min idé.

Efter detta möte arbetar jag fram en skiss och offert som du som kund får ta ställning till. Det finns alltid utrymme för synpunkter och förändringar, jag anser att gott samarbete är nyckeln till ett lyckat projekt. Jag jobbar med helhetslösningar, dvs. inhandlar färger och de material och eventuella möbler eller inredningsdetaljer som behövs och målar samt inreder rummet.

Det är mycket viktigt för mig att ni blir nöjda med det jag gör så att ni vill rekommendera mig till andra eller anlita mig för kommande jobb.  Därför kommer jag att föra en kontinuerlig dialog med mina kunder under arbetets gång. Tveka heller aldrig att kontakta mig med frågor eller kritik i efterhand. I mesta möjliga mån kommer jag att korrigera eventuella missar, som en slags nöjd kund garanti.

Annonser